Buat Duit Internet dengan baca Email, Terbukti!

Salaam,

Saya baru sebentar tadi dapat duit Singapore Dollar 10(S$10) kerana saya membaca email dan promote website mereka. Bukti saya dibayar:


Anda pun boleh join, di mana-mana program yang legitimate dan boleh membuahkan hasil Contohnya website duit internet ini:

Easttech Pte Ltd

4 ulasan:

izzuddin berkata...

Salam..
Saya dah join melalui link saudara..tapi saya tak faham macamana ia beroperasi..boleh terangkan?

Kuasai Malam Pertama Anda (18sx)

Soleh berkata...

Salaam izzuddin,

Emailcashpro akan hantar email, kita buka email tu dan tunggu sebentar, then dia bayar kita.

Macam paid to click bro.

Tanpa Nama berkata...

bile die akan hantar email tu kat kita?

soleh ksalam berkata...

Apabila ada orang menghantar iklan kepada mereka, kemudian mereka akan hantar email kepada kita